Download

download randers arkitekten baredygtig gron pressefoto un global compact

Download

Her kan du læse vores første COP rapport om vores arbejde med bæredygtighed, finde PR-billeder til din artikel og se film over særlige projekter vi er stolte af.

PR billeder

Mangler du et pressefoto til din artikel om Randers Arkitekten, så klik på mappen her, og se hvilke du kan downloade og benytte.

UN Global Compact

I 2023 afleverer vi hos Randers Arkitekten igen vores COP (Communication on Progress) og formulerer dermed vores fortsatte støtte til UN Global Compact og de 10 principper om bæredygtighed, der dækker emneområderne: Menneske- og arbejdsrettigheder, miljø og antikorruption.

At støtte UN Global Compact ligger helt naturligt til vores team og tegnestuens værdier, kerneforretning og rådgivning, da vi mener at god bæredygtig arkitektur, skaber liv og gør en forskel.

Igennem denne COP-rapport udtrykker vi vores støtte, og hvordan vi agter at følge de 10 principper, og gøre dem til en større del af vores virksomhedsstrategi og daglige arbejde.

Download rapporten og lær mere om vores arbejde med UN Global Compact, samt vores fremadrettet arbejde med de 10 bæredygtigheds principper, FN’s 17 verdensmål og de tre p’er (people, planet & profit).

Film

Herunder kan du se et lille udvalg af projekter vi er særlig stolte af.

Flodbadet Randers

På den nordlige side af Randers fjord planlægger vi opførelsen af et helt nyt koncept i byen, et havnebad kaldet Flodbadet.

Det er en varm sommerdag, og du går en tur i centrum. Du bevæger dig væk fra hyggelige gader med gamle, historiske bygninger, ned ad Østervold. Helt ned i bunden, hvor du krydser vejen.

Her ligger det lige for dine fødder. Flodbadet. Du hører latter, vandplask og glade stemmer. Du smiler sammen med de andre over dette frirum midt i vores by. Du går en tur ad sandstien og ud på flydebroen. Hele vejen rundt.

Du glæder dig over alle dem, der nyder at bade. Midt i byen. Du ser børn, unge og voksne. Flere har trillet solsengene på skinnerne tæt sammen. De snakker, griner og hygger sig.