Download

download randers arkitekten baredygtig gron pressefoto un global compact

Download

Her kan du læse vores første COP rapport om vores arbejde med bæredygtighed, finde PR-billeder til din artikel og se film over særlige projekter vi er stolte af.

PR billeder

Mangler du et pressefoto til din artikel om Randers Arkitekten, så klik på mappen her, og se hvilke du kan downloade og benytte.

Fundraising

Her på tegnestuen er vi eksperter i fundraising, og vi arbejder kompetent og målrettet med vores fokusområder: Genealogisk arkitektur, udvikling af lokalområdet, kulturelt byggeri, bæredygtighed, foreningsliv og FN’s 17 Verdensmål. Se alle eksemplerne på vores fundraisingprojekter her.

UN Global Compact

I 2024 afleverer vi hos Randers Arkitekten igen vores COP (Communication on Progress) og formulerer dermed vores fortsatte støtte til UN Global Compact og de 10 principper om bæredygtighed, der dækker emneområderne: Menneske- og arbejdsrettigheder, miljø og antikorruption.

At støtte UN Global Compact ligger helt naturligt til vores team og tegnestuens værdier, kerneforretning og rådgivning, da vi mener at god bæredygtig arkitektur, skaber liv og gør en forskel.

Igennem denne COP-rapport udtrykker vi vores støtte, og hvordan vi agter at følge de 10 principper, og gøre dem til en større del af vores virksomhedsstrategi og daglige arbejde.

Download rapporten og lær mere om vores arbejde med UN Global Compact, samt vores fremadrettet arbejde med de 10 bæredygtigheds principper, FN’s 17 verdensmål og de tre p’er (people, planet & profit).

Film

Herunder kan du se et lille udvalg af projekter vi er særlig stolte af.

Højdepunktet i Hammershøj

Højdepunktet er navnet på Hammershøjs fremtidige idræts- og kulturcenter.

Visionen bag Højdepunktet:

‘Højdepunktet skal være et idræts- og kulturcenter, hvor borgere kan komme hver for sig, som familie og som venner, og møde et mangfoldigt aktivitetstilbud til alle fra 0 til 100 år’

Udover at have slået stregerne til det nye idræts- og kulturcenter i Hammershøj, er vi samtidig blevet honoreret for at facilitere workshops gennem processen for de lokale ildsjæle. Målet er at skabe en vellykket integration af friluftsbadet og hallen med et helt nyt samlings- og aktivitetscentrum for byens borgere.

Flodbadet Randers

På den nordlige side af Randers fjord planlægger vi opførelsen af et helt nyt koncept i byen, et havnebad kaldet Flodbadet.

Det er en varm sommerdag, og du går en tur i centrum. Du bevæger dig væk fra hyggelige gader med gamle, historiske bygninger, ned ad Østervold. Helt ned i bunden, hvor du krydser vejen.

Her ligger det lige for dine fødder. Flodbadet. Du hører latter, vandplask og glade stemmer. Du smiler sammen med de andre over dette frirum midt i vores by. Du går en tur ad sandstien og ud på flydebroen. Hele vejen rundt.

Du glæder dig over alle dem, der nyder at bade. Midt i byen. Du ser børn, unge og voksne. Flere har trillet solsengene på skinnerne tæt sammen. De snakker, griner og hygger sig.