Nyheder

Indvielse af Toolbox på Tradium

D. 20 november 2018 var der åbent hus på Toolbox, en del af Tradium i Randers!
Indvielsen var en smule anderledes, der blev klippet hele 3 røde snore, for at symbolisere “treenigheden” mellem mester/virksomhed, lærling/elev og skolen.

Ved bygningen af Toolboxen har man fået et sted, hvor lærere og elever i fritiden kan mødes til leg, idræt, e-sport og hvor man kan eksperimentere med laserskæring og 3D-print. Det er et hus, hvor hele skolen kan samles omkring udvikling af den digitale fremtid, fester og stormøder.

Bygningens historie og parallel til denne opleves tydeligt, når man træder ind i lokalerne. Toolboxen er et display til de materialer, som bygningen har været værksted for – træ, mursten og stål står side om side.

Kåringen af “Årets Vækstvirksomhed” i Randers

D. 15 november blev en virksomhed i Randers kåret ved Randers Business Award.

For at finde vinderen, skulle man lede blandt mange driftige virksomheder, der alle har gjort det godt.
I udvælgelsen af “Årets Vækstvirksomhed” ser man på virksomheder der tror på vækst i Randers, og som har hjertet med i sine overvejelser, når det drejer sig om den daglige drift. Virksomheder som sætter en dyd i at styrke lokalsamfundet, støtter op om sine ansatte og tror på fremtiden i Randers.

I år stod valget mellem:
• Tømrerfirma Poul Nielsen
• Randers Arkitekten
• Sekura Cabins

Sekura Cabins løb velfortjent af med sejren.

Vi fra Randers Arkitekten ønsker tillykke med sejren og god vind i fremtiden.

Indvielse af Tradium College

Den 13. september 2018 var der Åbent Hus på Tradiums nye elevhotel!

Der er i disse år stor fokus på udvikling af landets erhvervsskoler, og Tradium i Randers har taget teten på en ny type elevhotel for skolens elever og kursister. Elevhotellet er specielt ved en helt særlig dynamik i materialeholdningen og indretningen, som kan tilpasse sig beboernes dagsrytme og ophold. Det betyder at boligerne er indrettet med specialdesignede sengemøbler fra Thorsø A/S, der giver beboerne mulighed for selv at bestemme, hvordan de vil indrette værelserne sammen.

I facaden er monteret farvede værn ved franske altaner, med ikoner for Tradiums uddannelser, så alle værelser er unikke og giver beboerne et tilhørsforhold. Indvendigt er fællesarealerne indrettet efter alle tænkelige behov for at stå, sidde eller ligge, og i store grupper eller to-og-to. Specialdesignede gulvtæpper fra Ege Tæpper A/S skaber et landskab med græs, skovbund og fliser i stueetagen, en træstamme og grene på 1. sal, og trækrone og himmel på 2. sal. Symbolikken af træet henleder tankerne på Kundskabens Træ – skolehjemmet er et sted for dannelse, både fagligt og socialt.