Praktikant

At være praktikant hos os

Med på holdet her hos os har vi altid en flok dygtige praktikanter. Arkitekt- og bygningskonstruktørpraktikanter.
Hvorfor har de så valgt at gennemføre deres praktikperiode hos os?
Brug 2 minutter i selskab med nogle af vores praktikanter fra efteråret 2018 her i filmen og oplev deres hverdag – og læs herunder, hvorfor du finder dem lige præcis her hos os →

Under “job” kan du se hvilke praktikantstillinger vi søger

Tommy er 32 år og startede på bygningskonstruktør uddannelsen ved VIA i Aarhus i februar 2016
>> Jeg ved, at jeg har fundet det helt rigtige praktiksted – både med hensyn til arbejdsopgaver, men også arbejdsmiljø på tegnestuen. Vi har en god, fri omgangstone, hvor der er plads til at snakke med sine kollegaer.

Anda er 26 år og startede på MSc Urban Design i Aalborg i 2017
>> Da tegnestuens primære fokus i projekter er på energirigtigt byggeri og projektudvikling, vidste jeg, at dette var en virksomhed som jeg ville passe perfekt ind i.

Britt er 23 år og startede på Arkitektur og Design uddannelsen i Aalborg i 2014
>> Jeg har hørt om rigtig gode oplevelser fra de ældre studerende som har været i praktik her på tegnestuen. Vi har meget frihed under ansvar, og vi er også selv med til påvirke vores egen læring. Derudover lærer jeg meget af at se det tværfaglige samarbejde mellem bygningskonstruktører og arkitekter fungere i praksis.

Wladyslaw er 25 år og startede på Arkitektur og Design uddannelsen i Aalborg i 2014
>> Tegnestuens størrelse passer godt til mine ønsker om at være del af en organisation, hvor jeg kender alle. Derudover nyder jeg variationen af vores opgaver og de redskaber, vi løser dem med.

Anne-Kathrine er 22 år og startede på bygningskonstruktør uddannelsen ved VIA i Aarhus i 2016.
>> Jeg bor i Randers, og jeg har flere gange kørt forbi Randers Arkitekten. Jeg synes det virkede som et spændende sted, og mens jeg har været her, har jeg håndteret nogle spændende projekter.

Film

En dag som arkitektpraktikant hos Randers Arkitekten

 

En dag som bygningskonstruktørpraktikant hos Randers Arkitekten