Om os

tegnestuen baeredygtig randers arkitekten renovering

Om tegnestuen

Hvem er Randers Arkitekten?

Randers Arkitekten arbejder med projekter i alle skalaer fra tilbygninger til byplaner, fra et Jaguaranlæg i Randers Regnskov til Sporbyen Scandia. Således har vi erfaring indenfor tilbygninger, renovering, villaer, større boligbebyggelser, erhvervsdomiciler, box shops, landskabsplanlægning, bæredygtighed og meget mere.

Læs mere og få en dybere forståelse af hvem Randers Arkitekten er og hvem vi hjælper.

baeredygtig randers arkitekten boligbyggeri
randers arkitekten jarguar anlaeg om os
baeredygtig tegnestue randers arkitekten
baeredygtighed randers arkitekten om os sporbyen
baeredygtig byggeri randers arkitekten
randers arkiteksens arbejde med fns verdensmål
staalfabrikken randers arkitekten brian CEO vision bæredygtidhed genealogisk

Vision

Hos Randers Arkitekterne tager vi altid særligt udgangspunkt i stedets udformning og historie. Vi kalder derfor vores arkitektur for Genealogisk Arkitektur, hvor byggegrundens og områdets historie fortælles gennem arkitekturen, og også vores kulturelle identitet som danskere i en større kontekst. Vi forholder os altså både til den helt nære historie, der er forbundet med byggegrunden, men også til den Nordiske identitet.

Tættere på tegnestuen

Vores tegnestue består af både en arkitekt-afdeling og en konstruktør-afdeling. Vi arbejder i to åbne kontorlandskaber, fordelt på to etager, hvor begge afdelinger sidder blandet. Det sikrer et kontinuerligt tæt samarbejde og optimeret flow mellem projektfaserne.

Vores tværfaglige samarbejde sikrer, at alle projekter får et optimalt energiforbrug og designes hele vejen igennem efter bygherrens vision, med fokus på absolut bæredygtigbyggeri. Læs mere om vores fokus på bæredygtighed her. Vi er meget bevidste om at følge udviklingen af både eksisterende og nye materialer, så vi kan udnytte deres bæredygtige egenskaber.

Randers Arkitekten har eksisteret siden 2001, og er gået fra én medarbejder til et team med 16 fastansatte. I disse år har vi haft en masse spændende projekter, som sammen med vores dygtige og voksende team, har ført os til modtagelsen af intet mindre end 5 Maraton gazelle priser.

 

Teamet

Teamet består af et videns begærligt team, med stor diversitet og med Verdensmålene og bæredygtigt byggeri som deres DNA. Hele teamet har stor betydning for tegnestuens samlet kompetencer, da flere af vores medarbejdere ofte videreuddannes, og deltager i kurser inden for relevante nicheområder og bæredygtighed. Alt den ekstra viden vi tillærer os, sørger vi for at videreformidle grundigt til resten af teamet. Det gør vi gennem interne workshops, oplæg og møder.

 

Genealogisk arkitektur

Genealogisk arkitektur og storytelling er Randers Arkitektens varemærke. Det mærkes tydeligt hos vores arkitekter og konstruktører, som alle inspireres af fortiden og historien, for at skabe en ny værdig fremtid. Vi undersøger altid historien i området vi bygger på og om de byggerier vi renovere, da vi sætter en lid til at bevare sjælen og den lokale historie i alle vores projekter.

 

bæredygtig team randers arkitekten
gazaelle 2020 2019 2018 2017 2016 randers arkitekten
Bæredygtighed recycle verdensmål konsulentydelse randers arkitekten
Randers arkitekten team bæredygtig workshop
tegnestuen randers arkitekten genealogisk arkitektur
bæredygtighed randers arkitekten samarbejde
baeredygtigy byggeprojekt randers arkitekten

Klik her og læs mere om Recycle By Randers Arkitekten

Samarbejdspartnere

Hos Randers Arkitekten har vi, udover vores interne tætte samarbejde, også flere samarbejdspartnere vi ofte arbejder med. Vi sørger for at videns dele og rådføre os med flere eksperter, så vi hele tiden bliver klogere.

Vi arbejder særligt tæt med Randers Regnskov, både med nye projekter de ønsker at få opført, samt gennem workshops og oplæg om bæredygtighed. Dette gør at vi hele tiden kan holde os up-to-date indenfor flere områder, og få ny viden. Det bidrager til at vores medarbejderes kompetencer og kreativitet konstant udvikler sig, og at vores projekter følger med tiden.

 

Bæredygtighed på tegnestuen

Bæredygtighed og bæredygtigt byggeri er et stort omdrejningspunkt for hele tegnestuen. Det gælder både miljømæssig-, økonomisk- og socialbæredygtighed, samt både internt og eksternt i virksomheden. Derfor har vi gjort flere tiltag internt for at leve mere bæredygtigt, så som sociale arrangementer, efteruddanne vores medarbejdere, genbrug af materialer, installeret CO2 målere, opsat grønne vægge og meget mere.

Vi rådgiver ligeledes altid vores bygherre i hvordan bæredygtighedens tre grene og flere af Verdensmålene kan integreres i deres projekter. Dertil tilbyder vi også private og virksomheder ekstra rådgivning, oplæg og workshops inden for bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål. Det gør vi, fordi vi ønsker at hjælpe samfundet og planeten så meget vi kan, ved at dele ud af vores erfaringer og viden. Læs mere om vores konsulentydelse RECYCLE by Randers Arkitekten for at blive klogere på hvad det er.

Tegnestuens udvikling på 10 år

Randers Arkitekten har de seneste 10 år gennemgået en stor transformation.  Både vores tegnestue, antallet af ansatte og vores kompetencer er vokset. 

Se med i videoen her, og få en fornemmelse af vores rejse fra en mindre enkeltmands virksomhed, til en stor tegnestue som nu har modtaget flere gazellepriser og som går i forreste række mod en grønnere branche.