Helsted klubhus

Projektdata

Status

Opført 2017

Helsted Klubhus

Hvad der i starten, startede med at være en tegning på en serviet for de lokale fodbolde trænerer og bestyrelsesmedlemmer, er i dag realiseret og blevet transformeret til nogle nye lækre omklædningsrum, og et nyt stort samlingspunkt til arrangementer og diverse forsamlinger.

Tilbygningen på den nye 1.sal, er designet til at skulle løfte fællesskabet for fodboldklubben og byens borger

Noget af den eksisterende tagkonstruktion blev taget ned, hvorpå en ny 1.sal er blevet bygget ovenpå de eksisterende forhold, som i samme omgang blev transformeret og ændret funktion.

De eksisterende klublokaler, er blevet transformeret til et nyt stort omklædningsrum som ligger op ad de forhenværende omklædningsfaciliteter. Dermed er der blevet plads til to hold, der kan klæde om ad gangen, i stedet for at de som før skulle vente på hinanden eller klæde om sammen.

Det eksisterende køkkenområde er blevet ændret, så kvadratmeterne er bedre udnyttet. Dermed rummer området nu både køkken, materialerum, samt udvidelse til kiosken.
I det nye klubhus, er der forsat et mindre klublokale i stueetagen med adgang til kiosken som før. Hvor 1 salen er designet til at samle og rumme de mange medlemmer via et stort nyt klublokale. Igennem designet er der mulighed for at opdele rummet med en foldedør, og evt. lave et mødelokale.

Fra 1.salen er der mulighed for at gå ud på den nye terrasse der snor sig omkring den nye tilbygning, og giver tilskuer et fantastisk overblik over banerne, hvilket samtidig skaber ly og overdække for terrassen i forlængelse af stueetagens klublokaler