Rapportering

rapportering COP Randers Arkitekten

Rapportering

Hos Randers Arkitekten udarbejder vi flere rapporter som rapporteres organisationer som på daglig basis arbejder med bæredygtighed. Disse uddyber hvordan vi som virksomhed arbejder for at blive endnu grønnere.  

Vi er stolte af vores fortsat stigende arbejde med bæredygtighed og ønsker at fortælle omverdenen det. Det gør vi for at vise hvordan vi strategisk og praktisk arbejder med det på tegnestuen, så vi derved kan inspirere andre virksomheder til at tage flere grønne valg, og gå mod en mere bæredygtig fremtid.

UN global compact cop 2022 Randers arkitekten

Klik her for at komme ind til vores download side, hvor du kan se og hente denne rapport

COP 2022 – UN Global Compact

Vi arbejder med UN Global Compacts ti principper, opdelt i people, plantet & profit.

Her kan du få en forsmag på hvad vores rapport 2022 omhandler.

 

Hvordan arbejder vi med bæredygtighed?

Du kan læse meget mere om hvordan vi har implementeret UN Global Compacts 10 principper internt i virksomheden og i udvalgte projekter, i vores COP-rapport. Den kan ses og hentes ned på vores download side. 

People:

Omfavner princip 1-6. 

Hos Randers Arkitekten har vi en holistisk tilgang når vi skaber vores arkitektur. Vi designer med formålet om at skabe arkitektur som kan danne rammerne for ordentlige leve- og arbejdsforhold. Derfor indgår UN Global Compacts menneske- og arbejdsrettigheds principper i vores daglige arbejde. 

 

Plantet: 

Her indgår princip 7-9. 

For os er det vigtigt at designe vores projekter ud fra en filosofi om at disse skal have en positiv påvirkning på miljøet og inspirere folk til at leve mere bæredygtigt. 

 

Profit: 

Denne omhandler princip 10. 

Hos Randers Arkitekten sætter vi en dyd i at lærer fra os og hjælpe andre erhvervsvirksomheder til at få en dybere forståelse af hvordan de kan arbejde med bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål.